logo

Het Artiesten Paradijs

Het promotiestation voor de startende en de promotende artiest

Piet Berkers

Piet Berkers

Piet Berkers is al meer dan 40 jaar actief in de radiowereld. Het begon allemaal met de piratenzender 'Studio High Chaparel', die hij thuis opzette. Daarna richtte hij de lokale omroep SIRIS in Someren op, waar hij elke maandagavond en zondagavond het programma Rood Wit Blauw en VerzoekExpress presenteerde. Na 35 jaar is SIRIS verhuist naar "Dit is Helmond" om daar een streekomroep te gaan vormen. Hij heeft ondertussen al meer dan 1700 keer het programma Rood Wit Blauw gedraaid.

Recentelijk werd hij gevonden door Gerwin Schuurman via Facebook en gevraagd of hij bij Het Artiestenparadijs wilde gaan draaien. Dit was het begin om de oude Studio van High Chaparel nieuw leven in te blazen. Zo kocht hij wat monitoren en een mengtafel, waarmee hij nu regelmatig draait bij debestepiraten.nl als Studio High Chaparel. Elke donderdagavond is hij te horen bij Het Artiestenparadijs, waar hij zijn enthousiasme voor het Nederlandse lied overbrengt.

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Als je op de hoogte wilt blijven van Het Artiesten Paradijs, kun je je abonneren op omze e-maillijst, waar je onze nieuwsbrief ontvangt. Bedankt voor je ondersteuning!