logo

Het Artiesten Paradijs

Het promotiestation voor de startende en de promotende artiest

Zondag, 0:00
Zondag, 10:00
Zondag, 12:00
Zondag, 14:00

Het wonderlijke verhaal van Het Artiesten Paradijs

Gerwin Schuurman

Gerwin Schuurman is een Nederlandse radio-dj die ongelooflijke obstakels heeft overwonnen om zijn dromen waar te maken. Geplaagd door zijn ziekte, gebruikte Gerwin zijn passie voor muziek om een ​​geweldig radiostation op te richten, Het Artiesten Paradijs, dat op 1 september 2022 begon met uitzenden. Via zijn radiostation heeft Gerwin zijn liefde voor muziek kunnen delen met een breder publiek en heeft hij bereikt groot succes ondanks zijn handicap. Gerwin is een ongelooflijk voorbeeld van moed en vastberadenheid en heeft velen geïnspireerd met zijn verhaal.

Het Artiesten Paradijs is een radiostation dat zich inzet om Nederlandse muziekartiesten te promoten en hen de kans te geven door te breken in de muziekindustrie. Gerwin en zijn team zijn gepassioneerd om opkomende artiesten een platform te geven om hun talent te laten zien. De zender speelt een mix van zowel gevestigde als nieuwe muziek, waardoor luisteraars een uniek inkijkje krijgen in de Nederlandse muziekscene. Door middel van promotie en pluggen werken Gerwin en zijn team er hard aan om ervoor te zorgen dat Nederlandse muziekartiesten de erkenning krijgen die ze verdienen.

Gerwin werd geïnspireerd om Het Artiesten Paradijs op te richten door zijn vader, die ook radio-dj was en ook een beroerte had gehad. Gerwin trad in de voetsporen van zijn vader en was vastbesloten om zijn droom waar te maken. Toen Gerwin zijn vader over zijn plannen vertelde, was zijn vader vervuld van trots en vreugde en kon hij niet gelukkiger zijn. De vader van Gerwin vond het geweldig om zijn zoon zo’n succes te zien behalen en was trots op hem!

Abonneer je op de nieuwsbrief!

Als je op de hoogte wilt blijven van Het Artiesten Paradijs, kun je je abonneren op omze e-maillijst, waar je onze nieuwsbrief ontvangt. Bedankt voor je ondersteuning!